Ne demek?

Wiki Article

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza iş adımları umumiyetle şunları yürekerir:

Yangın bapmızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu yazgımızda;

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak derunin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Standart bir ivedili çıkış bapsı alelumum 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve özge özellikleri gibi faktörler fiyatı etkiler.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine Yangın Kapısı Fiyatları yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page